Ervaring Werkt – Het boek

Hier vind je foto’s van het boek Ervaring Werkt. Als je reeds de cursus online volgt, dan kun je het boek nabestellen voor €65,- en voor wie nog niet ingeschreven is zijn de kosten ook €65,- voor het boek inclusief de e-learning (en de mogelijkheid tot certificering). Regel hier je inschrijving en ontvang het boek.

Een cadeautje – met voorproefje

Ik krijg heel enthousiaste reacties op de vormgeving van het boek. Dat vind ik erg leuk, omdat ik alles aan het boek in eigen beheer heb uitgevoerd. Vooral de door mij ontwikkelde ‘landkaarten’ zijn populair. Dit zijn een soort mindmaps, geïnspireerd door de Atlas van de Belevingswereld.

Speciaal voor de eerste bijeenkomst van de Ervaring Werkt Kring heb ik de kaart op de binnenkant van de boekkaft uitgewerkt tot een A2-formaat poster:

Download de Ervaring Werkt poster (webversie).

Vind je hem mooi en wil je de papieren poster? Geef dat dan aan en kom hem ophalen tijdens een bijeenkomst van de Ervaring Werkt Kring. De Ervaring Werkt Kring is de gezellige sociëteit (besloten groep) waar jij ook aan kunt deelnemen – schrijf je hieronder gratis in!


Schrijf je in voor de gratis Ervaring Werkt Kring

Wil je op de hoogte blijven?
Schrijf je dan in voor de gratis ‘Ervaring Werkt Kring’ en ontvang:

  • E-mails met achtergrondinformatie en
  • uitnodigingen voor exclusieve en gezellige activiteiten.

Deelname aan de cursus is niet verplicht. Iedereen is welkom!